HRENDEIT

 

Preporuke UNWTO-a vezano za očuvanje radnih mjesta i ublažavanje društveno-gospodarskog učinka virusa


  10.04.2020, 14:19h

 

Svijet se suočava s globalnom zdravstvenom ugrozom bez presedana s neusporedivim utjecajem na naša društva i sredstva za život. Putovanja i turizam su među sektorima  koji su najviše pogođeni ovom krizom, a potrebna je hitna podrška s obzirom na milijune radnih mjesta koja su u riziku. Putovanja i turizam su također jedinstveni po sposobnosti  da budu dio napora za  globalni oporavaka koji nadilazi turizam.

Najvažnije je obuzdavanje pandemije virusa COVID-19. Sektor putovanja i turizma predano podržava sve poduzete mjere kako bi se suzbila zaraza i ublažio učinak na živote ljudi. Svjetska turistička organizacija (UNWTO) blisko surađuje sa svojim državama članicama, Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO), Međunarodnom organizacijom civilnog zrakoplovstva (ICAO), Međunarodnom pomorskom organizacijom(IMO) i privatnim sektorom- pridruženim članicama UNWTO-a, Međunarodnim vijećem zračnih luka (ACI), Međunarodnom asocijacijom kruzera (CLIA), Međunarodnim udruženjem zračnog prometa (IATA) i Svjetskim vijećem za turizam i turizam (WTTC) – kako bi osigurali koordiniran i učinkovit odgovor.

Više informacije pogledajte u priloženom dokumentu:


docx   |   Preporuke UNWTO (36.23 KB)


Facebook

 

NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/

Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je mobilna aplikacija kojom lako pronalazite trenutno dostupan privatni smještaj u Šibeniku i okolici. Aplikacija obuhvaća mjesta: Šibenik, Danilo, Donje Polje, Dubrava, Jadrija, Jadrtovac, Lozovac, Raslina, Zablaće, Zaton, Žaborić kao i neke otoke šibenskog arhipelaga ...

Saznajte više na:  play.google.com