HRENDEIT

 

Preporuke UNWTO-a vezano za očuvanje radnih mjesta i ublažavanje društveno-gospodarskog učinka virusa


  10.04.2020, 14:19h

 

Svijet se suočava s globalnom zdravstvenom ugrozom bez presedana s neusporedivim utjecajem na naša društva i sredstva za život. Putovanja i turizam su među sektorima  koji su najviše pogođeni ovom krizom, a potrebna je hitna podrška s obzirom na milijune radnih mjesta koja su u riziku. Putovanja i turizam su također jedinstveni po sposobnosti  da budu dio napora za  globalni oporavaka koji nadilazi turizam.

Najvažnije je obuzdavanje pandemije virusa COVID-19. Sektor putovanja i turizma predano podržava sve poduzete mjere kako bi se suzbila zaraza i ublažio učinak na živote ljudi. Svjetska turistička organizacija (UNWTO) blisko surađuje sa svojim državama članicama, Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO), Međunarodnom organizacijom civilnog zrakoplovstva (ICAO), Međunarodnom pomorskom organizacijom(IMO) i privatnim sektorom- pridruženim članicama UNWTO-a, Međunarodnim vijećem zračnih luka (ACI), Međunarodnom asocijacijom kruzera (CLIA), Međunarodnim udruženjem zračnog prometa (IATA) i Svjetskim vijećem za turizam i turizam (WTTC) – kako bi osigurali koordiniran i učinkovit odgovor.

Više informacije pogledajte u priloženom dokumentu:


docx   |   Preporuke UNWTO (36.23 KB)


SightRun Mobile-Anwendung

 

SightRun ist eine kostenlose mobile Anwendung, die Laufen und Sightseeing miteinander verbindet und das GPS-System des Mobiltelefons verwendet.


Laden Sie die App von across herunter Google Play / App Store.

Sibenik Travel
Mobile Anwendung

 

Auf der Website von Šibenik Travel finden Sie verfügbare Privatunterkünfte in Sibenik und Umgebung.

Erfahren Sie mehr unter: www.sibenik.travel

Nextbike

 

Nextbike fährt mit dem Fahrrad in der nächsten Woche. Melde dich kostenlos an und bezahle das Nextbike-Bike mit 250 Punkten!

Erfahren Sie mehr unter: www.nextbike.hr/hr/sibenik/