HRENDEIT

 

Javni poziv za sufinanciranje obnove stolarije u staroj gradskoj jezgri


  28.03.2023, 09:51h

 

TZ grada Šibenika raspisuje Javni poziv za sufinanciranje obnove stolarije u staroj gradskoj jezgri  sredstvima iz proračuna TZ grada Šibenika, prema Programu rada TZ grada Šibenika za 2023. godinu. 

Programom ,Sufinanciranja obnove stolarije“ koji je u skladu sa Strategijom održivog razvoja stare gradske jezgre Grada Šibenika tj. Strategijom regenerativnog razvoja nastoji se potaknuti ugradnja i korištenje vanjske stolarije u drvu zbog tradicionalnih i estetskih razloga te poboljšanja energetske učinkovitosti samih objekata kao i zbog poticanja lokalnog gospodarstva. 


docx   |   Javni poziv za sufinanciranje obnove stolarije stara gradska jezgra (91.36 KB)


docx   |   IZJAVA o prihvaćanju općih uvjeta (14.32 KB)


docx   |   PRIJAVNI OBRAZAC Stara gradska jezgra (16.97 KB)


NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/

Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je aplikacija koja nudi dvije usluge; segment Šibenik Travel - popis privatnog dostupnog smještaja, te "Otkrij Šibenik" vodič po Šibeniku, koji se bazira na svim atrakcijma, kulturno-povijesnim, prirodnim, svim specifičnostima koje čine Šibenik posebnim i servisnim informacijama potrebnim za kvalitetan boravak.

Saznajte više na:  play.google.com

3600 Panorame

 

Otvorite 360 pregled