HRENDEIT

 

Zapisnik o rezultatima provedenog Javnog poziva za sastavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Sajmiću 2023.


  06.12.2023, 13:48h

 

O rezultatima provedenog Javnog poziva od strane Turističke zajednice Grada Šibenika, na temelju pristigle dokumentacije odlučilo je peteročlano Povjerenstvo za ocjenu ponuda, koje je temeljem Odluke o sastavljanju Povjerenstva, odabrao suorganizator manifestacije Sajmić 2023., odnosno Turistička zajednica Grada Šibenika.

Nakon otvaranja i razvrstavanja pristigle dokumentacije prema  raspisanim kriterijijma, Povjerenstvo je donijelo suglasnost da je na Javni poziv pristigla 11 prijavnica, nakon čega je uslijedila provjera pristigle dokumentacije, čime je utvrđeno da svu potrebnu dokumentaciju imaju svi prijavljeni ponuditelji.

U duhu blagdana, a i strategije Grada Šibenika, povjerenstvo je odlučilo da će prihvatiti sve pristigle prijave, te svima omogućiti prezentaciju na Sajmiću 2023.

Ponuditelji su dužni doći na potpis ugovora u prostorije TZ Grada Šibenika, na adresi Ul. Fausta Vrančića 18. Ugovore mogu potpisati od ponedjeljka 11. prosinca, u terminu od 8 – 15 h.

Sastanak povjerenstva je završio u 12:00 h


docx   |   Zapisnik Sajmić 2023 (20.40 KB)


3600 Panorame

 

Otvorite 360 pregled

NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/

Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je mobilna aplikacija kojom lako pronalazite trenutno dostupan privatni smještaj u Šibeniku i okolici. Aplikacija obuhvaća mjesta: Šibenik, Danilo, Donje Polje, Dubrava, Jadrija, Jadrtovac, Lozovac, Raslina, Zablaće, Zaton, Žaborić kao i neke otoke šibenskog arhipelaga ...

Saznajte više na:  play.google.com