HRENDEIT

 

Poznati rezultati Javnog poziva za najam kućica u Adventurinom Parkiću


  08.11.2021, 13:10h

 

Na javni poziv za najam kućica u perivoju Roberta Visianija u sklopu Adventure 2021., koja će započeti 3. prosinca, a potrajat će do 1. siječnja 2022. godine. Ponuditelji su traženu dokumentaciju mogli predati do 2. studenog, a o konačnom odabiru najboljih prijava danas je odlučilo peteročlano Povjerenstvo.

U kategoriji Ugostiteljstvo među najboljih 11 ponuda odabrani su: Jeremija united j.d.o.o. (A1), U.O. Roberto s kućicom Kluba Šibenčana (A2), U.O. Peka koji s kućicom pod nazivom ‘’A je to’’(A3), U.O. Šibenik (A4); zatim U.O. Deda (A5), kraj kojeg će se smjestiti U.O. Lola  (A6).

 Na srednjoj etaži Đardina svoju ponudu predstavit će i dvije šibenske pivovare, Šibenska pivovara (B1) i U.O. Dalmatino 022, odnosno Pivovara 022 (B3); zatim U.O, Maron sport caffe (B2) i Kontra napad j.d.o.o. s kućicom Mama’s and papas.  (B4). Na prvoj etaži đardina naći će se U.O. Jastreb (B5). Najbolji ponuditelji odabrani za kućice Slatko i slano su U.O. Tonka (C1) i U.O. Žana (C3),

Osim tradicionalne blagdanske ponude - bakalara, kobasica, bunceka i variva, u Đardinu će se i ove godine uživati u širokom izboru ''street food'' delicija, pa će nas uz pecalice, češnjovke, kruh ispod peke, džem od kapule, čekati i pečenica i jaja u tortilji,  grah s kobasicom; popularni  buncekebab, ali i sarmburger; naći će se još i jelenjih i veprovih kobasica, šibenskih luganiga, različitih vrsta burgera, pivskih juha u zapečenom kruhu, pršuta i sira umotanog u pispalj, a sve to moći će se zasladiti, osim tradicionalnom ponudom fritula i palačinki i kultnih mini-palačinki - picco puffova i još pokojom delicijom!

Uz kuhano vino, posjetitelje očekuje bogat izbor raznih pića te craft piva.

Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika, od utorka, 9. studenoga do ponedjeljka 15. studenoga u radnom vremenu od 8 do 15 sati. Oni koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju. 

Uz zamjenika gradonačelnika Paška Rakića, članovi Povjerenstva koje je odlučivalo o prijavama su i direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić i organizatori Adventure, Zoran Erak i Morana Periša.

 


Visit Šibenik
Mobile App

 

Visit Sibenik is a mobile application that allows you to easily find currently available private accommodation in Šibenik and its surroundings. The application includes places: Šibenik, Danilo, Donje Polje, Dubrava, Jadrija, Jadrtovac, Lozovac, Raslina, Zablaće, Zaton, Žaborić as well as some islands of the Šibenik archipelago...

Find out more:  play.google.com

Facebook

 

Šibenik Audio Guide

 

The audio guide application of the Tourist Board of the City of Šibenik for audio guidance of the visitors to famous locations of the City of Šibenik.


. The guide contents are available in the Croatian, English, German and Italian language.