HRENDEIT

 

Poziv izlagačima za sudjelovanje na prodajnom sajmu rukotvorina, kulturnih i kreativnih industrija i lokalnih proizvoda hrane i pića


  07.06.2021, 09:35h

 

TZ Grada Šibenika poziva sve zainteresirane obrtnike, kućne radinosti, male privrednike i poljoprivrednike, opg-ove da prijave svoj interes za sudjelovanje na ovogodišnjem pilot projektu Dana baštine.  

 Jedna od aktivnosti Dana baštine je prodajni sajam koji će se održavati svakog četvrtka od 8.7.2021 kroz srpanj i kolovoz, na Maloj loži, u trajanju od 17h – 20.30h. 

Tz grada Šibenika kroz europski projekt S.LI.DES (Interreg Italija-Hrvatska) u suradnji s Veleučilištem u Šibeniku kroz projekt RECOLOR (Interreg italija-Hrvatska) nudi vam mogućnost izlaganja i prodaje vaših proizvoda na trgu Ivana Pavla II – Maloj loži. 

Osiguravamo banke (stolove), koordinaciju i marketing cjelokupnog dogadjaja.

Kriterije za odabir, prijavnicu i ostale bitne informacije naći ćete na poveznici www.visitsibenik.hr


pdf   |   Poziv (264.53 KB)


docx   |   Prijavni obrazac (385.57 KB)


pdf   |   Kriteriji za sudjelovanje (193.85 KB)


Dječji vodič

 

Upoznajte se sa sadržajem Dječjeg vodiča i istražujte zajedno s djecom njegove zanimljivosti.


Više na www.djecjivodic.org

SightRun Mobilna Aplikacija

 

SightRun je besplatna mobilna aplikacija koja povezuje trčanje i turističko razgledavanje, a koristi GPS sustav mobilnog telefona.

Preuzmite aplikaciju preko Google Play ili App Store.

NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/