HRENDEIT

 

Izrađen je novi audio vodič kroz staru gradsku jezgru Šibenika!


  02.08.2021, 11:17h

 

Svi posjetitelji Šibenika na svoje mobilne telefone mogu skinuti novu besplatnu aplikaciju nastalu u sklopu projekta Tourism4all. Riječ je o audio vodiču na četiri svjetska jezika koji će gostima omogućiti brzo snalaženje po staroj gradskoj jezgri.

Ovaj audio vodič kroz više od 20 najvažnijih lokacija po staroj jezgri Šibenika idealan je za brzo snalaženje. Može se preuzeti na četiri jezika, i to na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom, a besplatan je i jednostavan za korištenje.

Turistička zajednica grada Šibenika, kao jedan od 14 partnera na projektu Tourism4all iz programa Interreg Italija- Hrvatska, u suradnji s tvrtkom Novena d.o.o iz Zagreba, osmislila je i razvila novu mobilnu aplikaciju koju besplatno možete preuzeti na vaš mobilni uređaj putem klika na link.

 

- Nadamo se da će ovaj vodič postati nezaobilazna pomoć svim posjetiteljima grada Šibenika, a može poslužiti i kao pomoć za goste s oštećenjima vida i slijepe osobe kako bi kroz audio zapis dobili osnovne informacije o gradu u kojem se nalaze – poručuju iz Turističke zajednice grada Šibenika.

Audio vodič možete preuzeti ovdje.


NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/

Facebook