HRENDEIT

 

Isplati se potruditi oko uređenja izloga u gradu: Otvorene prijave za Božićni medenjak!


  07.12.2023, 08:50h

 

Lampice, ukrasi, mašne, orašari, patuljci, raskošne grane, kućice, sobovi… razigrajte se ukrasima čim prije jer će najmaštovitije uređeni izlozi u centru Šibenika i ove zime biti nagrađeni u sklopu Adventurinog tradicionalnog natječaja Božićni medenjak!  

Tu nagradu najslađeg naziva dodjeljuje šibenska Turistička zajednica vlasnicima poslovnih ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri koji se posebno potrude oko blagdanskog uređenja! 
  
Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih, odnosno ekoloških materijala ili onih starih stvari ili materijala koji kreativnom intervencijom dobivaju novu vrijednost. Na cijeni su i tradicionalni motivi i njihova interpretacija, veličina ukrašene površine kao i ukupan vizualni dojam, koji igra ključnu ulogu! 
  
Povjerenstvo u sastavu predstavnika organizatora Adventure obići će prijavljene izloge, a potom i odlučiti o dobitnicima nagrada. 
  
Najljepši božićni izlog osvojit će Zlatnog medenjaka i novčanu nagradu u vrijednosti od 200 eura; druga će nagrada dobitniku osigurati 150 eura, a Brončani medenjak, odnosno nagradu u iznosu od 100 eura. 
 
Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom kreativnom natječaju prijaviti se mogu do 22. prosinca na adresu info@visitsibenik.hr. Medenjake, spomenimo, dodjeljuje šibenska Turistička zajednica uz potporu Tvrđave kulture.

 


Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je aplikacija koja nudi dvije usluge; segment Šibenik Travel - popis privatnog dostupnog smještaja, te "Otkrij Šibenik" vodič po Šibeniku, koji se bazira na svim atrakcijma, kulturno-povijesnim, prirodnim, svim specifičnostima koje čine Šibenik posebnim i servisnim informacijama potrebnim za kvalitetan boravak.

Saznajte više na:  play.google.com

NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/

Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je mobilna aplikacija kojom lako pronalazite trenutno dostupan privatni smještaj u Šibeniku i okolici. Aplikacija obuhvaća mjesta: Šibenik, Danilo, Donje Polje, Dubrava, Jadrija, Jadrtovac, Lozovac, Raslina, Zablaće, Zaton, Žaborić kao i neke otoke šibenskog arhipelaga ...

Saznajte više na:  play.google.com