HRENDEIT

 

Isplati se potruditi oko uređenja izloga u gradu: Otvorene prijave za Božićni medenjak!


  07.12.2023, 08:50h

 

Lampice, ukrasi, mašne, orašari, patuljci, raskošne grane, kućice, sobovi… razigrajte se ukrasima čim prije jer će najmaštovitije uređeni izlozi u centru Šibenika i ove zime biti nagrađeni u sklopu Adventurinog tradicionalnog natječaja Božićni medenjak!  

Tu nagradu najslađeg naziva dodjeljuje šibenska Turistička zajednica vlasnicima poslovnih ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri koji se posebno potrude oko blagdanskog uređenja! 
  
Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih, odnosno ekoloških materijala ili onih starih stvari ili materijala koji kreativnom intervencijom dobivaju novu vrijednost. Na cijeni su i tradicionalni motivi i njihova interpretacija, veličina ukrašene površine kao i ukupan vizualni dojam, koji igra ključnu ulogu! 
  
Povjerenstvo u sastavu predstavnika organizatora Adventure obići će prijavljene izloge, a potom i odlučiti o dobitnicima nagrada. 
  
Najljepši božićni izlog osvojit će Zlatnog medenjaka i novčanu nagradu u vrijednosti od 200 eura; druga će nagrada dobitniku osigurati 150 eura, a Brončani medenjak, odnosno nagradu u iznosu od 100 eura. 
 
Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom kreativnom natječaju prijaviti se mogu do 22. prosinca na adresu info@visitsibenik.hr. Medenjake, spomenimo, dodjeljuje šibenska Turistička zajednica uz potporu Tvrđave kulture.

 


Šibenik audio guide

 

Aplikacija audio vodiča Turističke zajednice grada Šibenika za audio vođenje posjetitelja znamenitim lokacijama grada Šibenika.


Sadržaj vodiča dostupan je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/

Dječji vodič

 

Upoznajte se sa sadržajem Dječjeg vodiča i istražujte zajedno s djecom njegove zanimljivosti.


Više na www.djecjivodic.org