HRENDEIT

 

Dani šibenske baštine - Tempera na maloj loži


  18.07.2023, 09:40h

 

Dani šibenske baštine na Maloj loži, u četvrtak 20.07. donose zanimljiv program “Tempera na Maloj loži” koji se sastoji od ljetne izložbe slika članica likovne udruge Tempera i mini predstave i kreativne radionice kamišibaj kazališta  za djecu.

Dječje radionice i mini predstava inspirirane su motivima iz zbirke pjesama za djecu,  spisateljice Vesne Parun. Nakon mini predstave djeca će uz interakciju s voditeljicom oslikavati vlastitu priču. Radionice su prilagođene djeci od 7 – 9  godina. Početak programa je u 18 sati.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, pa požurite s prijavama   na broj mobitela 091 45 000 50 – Dolores ( radionice su besplatne).

Ove radionice dio su programa Dani šibenske baštine koji se održavaju na Maloj loži, a osim kreativnih radionica, izložbe  i Šibenskih klapskih večeri  ovog četvrtka će biti otvoren i sajam rukotvorina koji će se održavati  četvrtkom i petkom od 17.00 do 20.30.  ( do  kraja kolovoza).


Šibenik audio guide

 

Aplikacija audio vodiča Turističke zajednice grada Šibenika za audio vođenje posjetitelja znamenitim lokacijama grada Šibenika.


Sadržaj vodiča dostupan je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Dječji vodič

 

Upoznajte se sa sadržajem Dječjeg vodiča i istražujte zajedno s djecom njegove zanimljivosti.


Više na www.djecjivodic.org

Facebook