HRENDEIT

 

Spektakularno veliko finale PRO 3x3 Toura 2023. u petak i subotu, 11. i 12. kolovoza, na glavnom šibenskom Trgu Poljana


  09.08.2023, 11:46h

 

U petak i subotu, 11. i 12. kolovoza, na atraktivnoj lokaciji, glavnom šibenskom Trgu Poljana, održat će se spektakularno veliko finale druge sezone PRO 3x3 Toura 2023., serije međunarodnih spektakularnih turnira u 3x3 košarci („3 na 3 igrača“), koje organizira Udruga PRO 3x3 zajedno s partnerima i suradnicima.

Na Završnom turniru, u Senior Elite i juniorskoj U-19 kategoriji, nastupit će dvadesetak vrhunskih međunarodnih ekipa koji su svoja mjesta zaslužili na devet prethodnih izlučnih turnira, održanih od 20. svibnja diljem Hrvatske. PRO 3x3 Tour 2023. ponovno ima prestižan status FIBA Quest pa će pobjednik Završnog turnira putovati na World Tour koji će se održati 26. i 27. kolovoza 2023. u mađarskom gradu Debrecenu.

Okviran raspored događanja nalazi se na službenom plakatu velikog finala. Osim zanimljivih 3x3 košarkaških utakmica, tijekom dva dana bit će organiziran i niz nagradnih igara te zabavnih i edukativnih sadržaja za mlađe i starije gledatelju, osobito za djecu.

Dođite i zabavite se uz vrhunsku košarku, odličnu glazbu i zanimljive popratne programe!

Ulaz na sva događanja je slobodan, a izvrsna zabava je zajamčena.


Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je mobilna aplikacija kojom lako pronalazite trenutno dostupan privatni smještaj u Šibeniku i okolici. Aplikacija obuhvaća mjesta: Šibenik, Danilo, Donje Polje, Dubrava, Jadrija, Jadrtovac, Lozovac, Raslina, Zablaće, Zaton, Žaborić kao i neke otoke šibenskog arhipelaga ...

Saznajte više na:  play.google.com

 

Dječji vodič

 

Upoznajte se sa sadržajem Dječjeg vodiča i istražujte zajedno s djecom njegove zanimljivosti.


Više na www.djecjivodic.org