HRENDEIT

 

Sokolarski centar Dubrava


Sokolarski centar Dubrava jedini je takav centar u Hrvatskoj u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica.

 

 

Saznajte više:   www.sokolarskicentar.com

Sokolarski centar Dubrava jedini je takav centar u Hrvatskoj u kojemu se mogu vidjeti različite vrste ptica grabljivica.

 

Smješten je u gustoj borovoj šumi šibenske Dubrave, samo 8 kilometara udaljene od centra grada te predstavlja nezaobilazno mjesto za sve one koji žele okusiti dašak divljine i avanture. Za posjetitelje je pripremljen poseban program tijekom kojega mogu uživati u ljepoti sokolovog leta i biti "oči u oči" s ovim nevjerojatnim nebeskim lovcima. U centru se već dugi niz godina uzgajaju različite vrste grabljivica, a posebno mjesto zauzima i stacionar za ranjene, bolesne ili izgladnjele ptice kojima je potrebna pomoć.



  Adresa: Škugori bb, 22 000 Šibenik

  Telefon: +385 (0)91 506 7610

  E-mail: sokolarski.centar@gmail.com

  Web: www.sokolarskicentar.com

Za više informacija pogledajte http://sokolarskicentar.com/.


3600 Panorame

 

Otvorite 360 pregled

Šibenik audio guide

 

Aplikacija audio vodiča Turističke zajednice grada Šibenika za audio vođenje posjetitelja znamenitim lokacijama grada Šibenika.


Sadržaj vodiča dostupan je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je mobilna aplikacija kojom lako pronalazite trenutno dostupan privatni smještaj u Šibeniku i okolici. Aplikacija obuhvaća mjesta: Šibenik, Danilo, Donje Polje, Dubrava, Jadrija, Jadrtovac, Lozovac, Raslina, Zablaće, Zaton, Žaborić kao i neke otoke šibenskog arhipelaga ...

Saznajte više na:  play.google.com