HRENDEIT

 

Poznati rezultati Javnog poziva za najam kućica na Adventuri za lokacije Mala loža i Sajmić


  27.11.2019, 14:34h

 

Na Maloj loži, novoj lokaciji ovogodišnje Adventure, programi, a time i ugostiteljska ponuda započet će 13. prosinca 2019., a potrajati do 1. siječnja 2020. godine.

Programe će biti lakše pratiti uz kvalitetnu i raznoliku ponudu gastro kutka za koju su zaduženi Šibenska kavana d.o.o. i Planina d.o.o koji će se predstaviti sa kućicama pod nazivom Kavana Medulić i Baza. Uz njih neće nedostajati kuhanog vina i gina te craft piva, ali ni delicija koje su osmislili upravo za Adventuriste - Buffalo Chicken Wings, sendvič od goveđeg vrata, omlet od juneće pećenice u tortilji, te šibenski burger, šibenski brudet od bakalara, šibenski arambašići u domaćem kruhu, šibenska torta...

Puni energije od slasnih božićnih delicija posjetitelji Adventure lako će stići do trga Medulić gdje se ove godine smjestio Sajmić, i to od 15. do 26. prosinca. Tamo će svojih ruku djela predstaviti OPG Kalić Zvonimir, Udruga More, Domaća radinost Antonia Badžim, Obrt Lulas Art, Domaća radinost Šibenik, Domaća radinost Branka, Vinoplod Vinaraija d.d. te Udruga Kamenčići. S ovih osam kućica biti će lako odabrati božićne poklone za najmilije.

Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika, od ponedjeljka 2. prosinca do petka 6. prosinca u radnom vremenu od 8 do 15 sati. Oni koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju.

Uz zamjenika gradonačelnika Paška Rakića, članovi Povjerenstva koje je odlučivalo o prijavama su i direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić i organizatori Adventure, Zoran Erak i Morana Periša.


Una guida per bambini

 

Conoscere il contenuto delle Guide dei bambini ed esplorare insieme ai bambini di suo interesse.


Altro su www.djecjivodic.org

3600 Panorama

 

Apri 360 vista sulla città

Nextbike

 

Nextbike fährt mit dem Fahrrad in die Nächste Woche. Registrati gratuitamente e paga la Nextbike-Bike con 250 punti!

Ulteriori informazioni su: www.nextbike.hr/hr/sibenik/