HRENDEIT

 

Nacionalni park KRKA


NP Krka smješten je u Šibensko-kninskoj županiji i obuhvaća površinu od 109 km² najljepšeg toka rijeke Krke te donji tok rijeke Čikole.

 

Saznajte više:   www.np-krka.hr

NP Krka smješten je u Šibensko-kninskoj županiji i obuhvaća površinu od 109 km² najljepšeg toka rijeke Krke te donji tok rijeke Čikole.

Područje je proglašeno nacionalnim parkom 1985. godine. Nacionalni park obuhvaća jedan ili više sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava. S potopljenim dijelom ušća Krka je duga oko 72,5 km, a izvire u podnožju planine Dinare. Sa sedam sedrenih slapova i ukupnim padom od 224 m, Krka je prirodni i krški fenomen. Ljepotom se posebno ističe Skradinski buk, najduža sedrena barijera na rijeci Krki i jedna od najpoznatijih ljepota Hrvatske.
  Adresa: Trg Ivana Pavla II br.5, Šibenik

  Telefon: +385 (22) 201 777

  E-mail: info@npk.hr

  Web: www.np-krka.hr

Za više informacija pogledajte http://www.np-krka.hr/.


3600 Panorame

 

Otvorite 360 pregled

Šibenik audio guide

 

Aplikacija audio vodiča Turističke zajednice grada Šibenika za audio vođenje posjetitelja znamenitim lokacijama grada Šibenika.


Sadržaj vodiča dostupan je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/