ZAPISNIK o rezultatima provedenog Javnog poziva za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa „Idemo do grada“ u 2019. godini za područje stare gradske jezgre

Zapisnik možete preuzeti OVDJE.

Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa “Idemo do grada“ u 2019. godini za područje stare gradske jezgre

Turistička zajednica grada Šibenika u suradnji sa Gradom Šibenikom po prvi puta raspisuje Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa „Idemo do grada“ u 2019. godini za područje stare gradske jezgre, a odnosi se na potporu manifestacijama koje se organiziraju na području stare gradske jezgre isključivo u vremenu predsezone i posezone.

Više informacija, kao i potrebne dokumente za prijavu možete preuzeti u nastavku.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Javni poziv
Obrazac izvješća o utrošenim sredstvima
Logo TZGŠ
Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas isključivo na e-mail adresu – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa "Potpore za turističke manifestacije u 2019. godini"

Turistička zajednica i ove godine raspisuje Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turističke manifestacije u 2019. godini“.

Više informacija, kao i potrebne dokumente za prijavu možete preuzeti u nastavku.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Javni poziv
Obrazac izvješća o utrošenim sredstvima
Logo TZGŠ
Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas isključivo na e-mail adresu – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rezultati Javnog poziva za kandidiranje manifestacija iz programa Potpore manifetsacijama u 2019. godini

Rezultati Javnog poziva za sastavljanje ponude za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventuri 2018 – Sajmić

Zapisnik možete preuzeti OVDJE.

Zapisnik o rezultatima Javnog poziva za sastavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventuri 2018.

Zapisnik možete preuzeti OVDJE.

Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u uredu TZ grada Šibenika, od utorka 19.studenog do ponedjeljka, 26.studenog 2018. godine u radnom vremenu od 8 do 15 sati (ponedjeljak-petak). Oni koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrati će se da su odustali od najma kućice, te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju.

Javni poziv za najam kućica - Sajmić

Turistička zajednica Grada Šibenika i Grad Šibenik
i ove godine organiziraju božićni sajam u sklopu Adventure 2018. koji će
biti održan od 15. do 26. prosinca. Ovogodišnji sajmeni dio, odnosno -
Sajmić, bit će u nešto drugačijem izdanju od prethodnih godina te će biti
smješten na Trgu Nikole Tomasea, ispred crkve svetog Frane. Promjenu
lokacije pratit će prigodan prodajni asortiman, dekoracija i glazbena
podloga, a sve zajedno dodatno će obogatiti blagdansko ozračje jedinog
plastic free sajma u Hrvatskoj.
Sve informacije nalaze se u prilogu, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte
nas isključivo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srdačno!

Dokumenti za preuzimanje:
Poziv za ponude
Sajam prijave
Izjava

Advent u Šibeniku – "Poziv za najam kućica u perivoju R.Visijanija"

Nova tura ovogodišnje Adventure! Kao i do sada, TZ grada Šibenika i Grad Šibenik pozivaju sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se odazovu na Poziv za najam kućica u perivoju Roberta Visianija i nove lokacije – Trgića u sklopu ovogodišnje Adventure 2018. koja će započeti 6.prosinca 2018. godine.

Sve informacije nalaze se u prilogu, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas isključivo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srdačno!

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:

Poziv za ponude
Ponuda za zakup
Nacrt
Izjava

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA KANDIDIRANJE U KLUB KVALITETE OBITELJSKOG SMJEŠTAJA "Like HOME" – 5. krug

Zbog značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije te činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem razine usluga mogu stvoriti preduvjeti za jačanje te produženje glavne sezone, Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom „Like HOME.

Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

Budući da na području Šibensko kninske županije postoji veliki broj kvalitetnih jedinica obiteljskog smještaja, TZ Šibensko kninske županije objavljuje Javni poziv iznajmljivačima za ulazak u klub kvalitete.
Od lipnja 2016. godine provodimo proces certificiranja, te pozivamo sve privatne iznajmljivače koji ispunjavaju kriterije projekta da se prijave s propisanom dokumentacijom do 25. svibnja 2018. g. u lokalnu turističku zajednicu i postanu članovi kluba kvalitete „Like HOME“ te time ostvare dodatnu promidžbu putem kanala Turističke zajednice Šibensko kninske županije poput službenih internetskih stranica, tiskanih materijala te distribucije putem turističkih sajmova ili prezentacija. Osim prijave u glavni brend Like Home, iznajmljivači imaju mogućnost specijalizacije u 4 podbrenda, i to: City, Bike, Rural i Luxury ( luksuzni apartmani ) / Luxury Premium ( kuće za odmor ).
Uz iznajmljivače u projekt, prema određenim kriterijima mogu ući i male destinacijske agencije, te će se njima dodjeljivati oznaka Like HOME Agency.
Javni poziv će biti objavljen na stranicama TZ Šibensko kninske županije – www.dalmatiasibenik.hr

Direktorica
Željana Šikić

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Animacijsko pismo Like HOME
LIKE HOME - o projektu
Like HOME - bike friendly prijavnica
Like HOME - city friendly prijavnica
Like HOME - luxury prijavnica
Like HOME - rural friendly prijavnica
LIKE HOME - agency prijavnica

JAVNI POZIV Za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa "Potpore za turističke manifestacije" u 2018. godini

Javni poziv možete preuzeti OVDJE.

"Zlatni medenjak" i najljepši izlog u gradu ima "Deni design"

U sklopu Adventure 2017. i ove godine proveden je nagradni natječaj „Božićni medenjak“.  Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika nagradili su vlasnike poslovnih i privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri koji su „najslađe“ ukrasili svoje izloge.

Ovogodišnji pobjednik i ponosni vlasnik „Zlatnog medenjaka“ je Danijel Hrg, vlasnik trgovine „Deni design“. Originalnim i kreativnim uređenjem izloga u pravu malu božićnu bajku gospodin Hrg oduševio je povjerenstvo „Božićnog medenjaka“, ali i sve prolaznike te je osvojio novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna.

deni desugn

Drugo mjesto, odnosno „Srebrni medenjak“ i novčanu nagradu u vrijednosti 700 kuna osvojila je Milenka Mrša, vlasnica trgovine „Novi Bagat“, dok su treće mjesto, odnosno „Brončani medenjak“ podijelile Galerija Juraj Dalmatinac, Galerija Dana, Pizzeria Fontana te Caffe bar Vino&Ino, a svakome je pripala novčana nagrada od 500 kuna.

„Ovom nagradnom igrom, treću godinu zaredom, nastojimo revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce da svojim idejama i kreativnošću doprinesu stvaranju božićne atmosfere  u našem gradu. Hvala svima Šibenčanima koji su se odazvali akciji, a posebno čestitam našim ovogodišnjim laureatima na kreativnosti.“, kazao je direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.