HRENDEIT

 

U šibenskom TZ-u rade kartu pristupačnosti apartmana: Iznajmljivači, pogledajte o čemu je riječ


  21.07.2021, 11:15h

 

Šibenska Turistička zajednica, u suradnji udrugoma Aurora i Sv.Bartolomej iz Knina, objavila je kartu pristupačnosti javnih ustanova i drugih objekata u Šibeniku, a sada iz TZ pozivaju privatne iznajmljivače koji imaju pristupačan objekt da se prijave u bazu podataka.

Karta pristupačnosti javnih objekata u Šibeniku  jedan je od rezultata projekta Tourism4all. 

Karta bi, navode iz TZ, trebala poslužiti kao pomoć posjetiteljima Šibenika kako bi što lakše utvrdili mogućnosti pristupa pojedinim objektima od javnog značaja kao i turističkim atrakcijama.

- Kako se situacija po pitanju pristupačnosti mijenja iz dana u dan, pozivamo sve zainteresirane da nam se jave na email adresu: tourism4all@visitsibenik.hr ukoliko imaju nova saznanja i pomogu pri ažuriranju ove karte. Također, pozivamo sve iznajmljivače, hotelijere i vlasnike ostalih vrsta smještajnih kapaciteta da nam se jave i budu upisani u novu bazu podataka o pristupačnim objektima za osobe s invaliditetom, korisnike kolica ili osobe s teškoćama u kretanju - pozivaju iz šibenske Turističke zajednice

Projekt Tourism4all dio je programa Interreg Italija-Hrvatska a TZ grada Šibenika jedan je od 14 partnera koji sudjeluju u njegovoj provedbi.

Projekt  završava 31. prosinca ove godine.


Facebook

 

NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/