HRENDEIT

 

U Italiji na sajmu turizma i tim TZ grada Šibenika: Ove godine tu je i projekt Tourism4all


  15.10.2021, 17:05h

 

Na poznatom sajmu turizma - TTG u Riminiju Italija, ove godine, zastupljen je i projekt Tourism4all s novim uslugama i ponudom razvijenom u okviru projekta s fokusom na osobe s invaliditetom, starije osobe i obitelji s djecom.

Među 14 projektnih partnera, od 13. do 15. listopada, na sajmu u Riminiju sudjeluje i tim TZ grada Šibenika, pojačan s Helenom Gracin iz Dalmatia Coast Concept agencije.

Cilj sudjelovanja na ovom sajmu je predstaviti ponudu gradova partnera raznim turističkim agencijama i tour operaterima te pronaći nove kontakte za potencijalnu buduću suradnju. Na štandu Tourism4all, svaki grad-partner ima svoj prostor na kojem može izložiti ponudu, brošure i letke a promotivni video filmovi o destinacijama se prikazuju na velikim ekranima tijekom cijelog trajanja sajma. Planiran je i organiziran susret s 10-ak austrijskih i njemačkih agencija i tour operatera (b2b).

Paralelno sa sajmom, odvijaju se i razne druge aktivnosti: seminar, studijski posjet i sl. na kojima sudjeluju svi partneri projekta Tourism4all.


3600 Panorame

 

Otvorite 360 pregled

Facebook

 

Dječji vodič

 

Upoznajte se sa sadržajem Dječjeg vodiča i istražujte zajedno s djecom njegove zanimljivosti.


Više na www.djecjivodic.org