HRENDEIT

 

Projekt sufinanciranja fotografiranja interijera i eksterijera smještajnih objekata na području TZ grada Šibenika


  19.04.2021, 09:47h

 

Posebnost,  a ujedno i prednost Hrvatske prema drugim destinacijama je razvijeni privatni smještaj kao jedan od glavnih oblika naše turističke smještajne ponude.

Za privatne iznajmljivače smo pripremili projekt sufinanciranja fotografiranja njihovih  apartmana, jer im želimo naglasiti važnost fotografije prilikom oglašavanja smještaja, budući da  još uvijek uvijek prevladavaju fotografije lošije kvalitete slikane mobitelom.

Također smatramo da je u ovom teškom razdoblju svaki  poticaj vrlo bitan za sve  one koji ostvaruju prihode od turizma i stoga smo se i odlučili za ovaj projekt koji je skroman po sredstvima,  ali može značajno pomoći privlačenju budućih gostiju kao i kvalitetnijoj turističkoj promociji.

Fotografiranje će obavljati profesionalni fotograf sa dugogodišnjim iskustvom po cijeni od 450,00 kn po jedinici. Fotografije će biti isporučene u digitalnom obliku, preko elektronske pošte; e-mail adrese u dogovoru s naručiteljem, dimenzija 4000x3000 pixela minimalno i obuhvaćati će fotografije interijera i eksterijera smještajnih jedinica.

Iznajmljivač tj. naručitelj će fotografu za uslugu plaćati 150,00 kn po smještajnoj jednici dok će ostatak iznosa od 300,00 kn biti sufinanciran od strane TZ grada Šibenika.

Sredstva za ovu namjenu su ograničenja na 30.000 kn tj. na 100 smještajnih jedinica s time da je maksimalni broj smještajnih jedinica  ograničen na 4 smještajne jedinice po iznajmljivaču.

Prijave se vrše na mail info@visitsibenik.hr  od 16.04. do 01.05.2021.  ili do popunjenja kvote od 100 smještajnih jedinica.

Prijaviti se mogu svi vlasnici objekata na području TZ grada Šibenika, a fotograf će nakon prijave direktno kontaktirati naručitelja radi dogovora oko vremena snimanja.


3600 Panorame

 

Otvorite 360 pregled

Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je aplikacija koja nudi dvije usluge; segment Šibenik Travel - popis privatnog dostupnog smještaja, te "Otkrij Šibenik" vodič po Šibeniku, koji se bazira na svim atrakcijma, kulturno-povijesnim, prirodnim, svim specifičnostima koje čine Šibenik posebnim i servisnim informacijama potrebnim za kvalitetan boravak.

Saznajte više na:  play.google.com

Šibenik audio guide

 

Aplikacija audio vodiča Turističke zajednice grada Šibenika za audio vođenje posjetitelja znamenitim lokacijama grada Šibenika.


Sadržaj vodiča dostupan je na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.