HRENDEIT

 

Javni poziv za uključenje u projekt Integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji Šibenik


  04.11.2022, 11:30h

 

Turistička zajednica Grada Šibenika u suradnji s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom.

Integralnim upravljanjem kvalitetom u Šibeniku imamo cilj poticanje na izvrsnost, integriranje lokalnih proizvoda u turizam, razvoj destinacijskih proizvoda, mjerenje kvalitete usluge i proizvoda u cijeloj destinaciji. Želimo potaknuti sve koji sudjeluju u turizmu Šibenika, da osvijestimo koliko je svaki detalj važan, a svaka usluga, dojam, proizvod pridonosi ukupnom doživljaju gosta u Šibeniku.

IQM sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete i savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.

 

Pozivamo Vas da se uključite u projekt integralnog upravljanja kvalitetom, koji u potpunosti financira TZ Grada Šibenika i za sve dionike je potpuno besplatan.

 

Vrijednosti koje dobiva svatko tko se uključi:

·        individualni izvještaj kvalitete za svoju uslugu/objekt na osnovi online reputacije

·        informaciju o odnosu vlastite kvalitete sa destinacijskom kvalitetom

·        pozive na edukacije koje provodi IQM Destination

·        za sve dionike koji imaju kvalitetu iznad 80/100 Turistička zajednica Grada Šibenika dodjeljuje certifikat kvalitete

 

U projekt IQM Destination ŠIBENIK mogu se uključiti svi koji svojim radom doprinose razvoju turizma (hoteli, kampovi, ugostiteljski objekti, privatni iznajmljivači, atrakcije, OPG-i, udruge i dr.).

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na sudjelovanje u projektu ispunjavanjem Pristupnice na linku:

 

2022 Pristupnica za IQM Destination ŠIBENIK Integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji Survey (surveymonkey.com)

Javni poziv otvoren je do 21.11.2022.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju ( 022 200 183, ivana.grubisic@visitsibenik.hr )

 


docx   |   Javni poziv IQM Šibenik (277.57 KB)


NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/

Visit Šibenik
Mobilna aplikacija

 

Visit Sibenik je aplikacija koja nudi dvije usluge; segment Šibenik Travel - popis privatnog dostupnog smještaja, te "Otkrij Šibenik" vodič po Šibeniku, koji se bazira na svim atrakcijma, kulturno-povijesnim, prirodnim, svim specifičnostima koje čine Šibenik posebnim i servisnim informacijama potrebnim za kvalitetan boravak.

Saznajte više na:  play.google.com