HRENDEIT

 

Božićni medenjak


  14.12.2020, 11:18h

 

I u ovoj, 2020. godini provest će se tradicionalni nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri a koji najmaštovitije ukrase svoje izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani Šibenčani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2020.“ trebaju se prijaviti do petka, 18. prosinca  2020. isključivo pismenim putem na mail adresu info@visitsibenik.hr.

Već šestu godinu  za redom, cilj je motivirati trgovce i obrtnike da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.

Nagrade:

Prva nagrada, -Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000,00 kuna

Druga nagrada - Srebrni medenjak -700,00 kuna

Treća nagrada - Brončani medenjak -500,00 kuna.

Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča te uljepša kale i trgove našu stare gradske jezgre.


Šibenik Travel
Mobilna aplikacija

 

Na web stranici Šibenik Travel pronalazite trenutno dostupan privatni smještaj u Šibeniku i okolici.

Saznajte više na: www.sibenik.travel

NEXTBIKE

 

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći ovakav sustav u regiji. Registriraj se u bilo kojem gradu u Hrvatskoj i koristi nextbike bicikle u više od 250 gradova u svijetu!

Saznajte više na: www.nextbike.hr/hr/sibenik/

SightRun Mobilna Aplikacija

 

SightRun je besplatna mobilna aplikacija koja povezuje trčanje i turističko razgledavanje, a koristi GPS sustav mobilnog telefona.

Preuzmite aplikaciju preko Google Play ili App Store.