HRENDEIT

 

Božićni medenjak


  14.12.2020, 11:18h

 

I u ovoj, 2020. godini provest će se tradicionalni nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri a koji najmaštovitije ukrase svoje izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani Šibenčani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2020.“ trebaju se prijaviti do petka, 18. prosinca  2020. isključivo pismenim putem na mail adresu info@visitsibenik.hr.

Već šestu godinu  za redom, cilj je motivirati trgovce i obrtnike da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.

Nagrade:

Prva nagrada, -Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000,00 kuna

Druga nagrada - Srebrni medenjak -700,00 kuna

Treća nagrada - Brončani medenjak -500,00 kuna.

Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča te uljepša kale i trgove našu stare gradske jezgre.


3600 Panorama

 

Open 360 city view

Šibenik Card

 

Šibenik Card is the most useful aid to visit Šibenik.


Download the app across Google Play.


More information on: www.sibenikcard.com

Nextbike

 

Nextbike fährt mit dem Fahrrad in die Nächste Woche. Register for free and pay for the Nextbike-Bike with 250 Points!

Learn more at:  www.nextbike.hr/hr/sibenik/