HRENDEIT

 

Božićni medenjak


  14.12.2020, 11:18h

 

I u ovoj, 2020. godini provest će se tradicionalni nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri a koji najmaštovitije ukrase svoje izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani Šibenčani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2020.“ trebaju se prijaviti do petka, 18. prosinca  2020. isključivo pismenim putem na mail adresu info@visitsibenik.hr.

Već šestu godinu  za redom, cilj je motivirati trgovce i obrtnike da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.

Nagrade:

Prva nagrada, -Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000,00 kuna

Druga nagrada - Srebrni medenjak -700,00 kuna

Treća nagrada - Brončani medenjak -500,00 kuna.

Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča te uljepša kale i trgove našu stare gradske jezgre.


Šibenik Card

 

Die Šibenik Card ist die nützlichste Hilfe, um Šibenik zu besuchen.


Laden Sie die App von across herunter Google Play.


Weitere Informationen unter: www.sibenikcard.com

Ein Kinderführer

 

Machen Sie sich mit den Inhalten der Kinderführer vertraut und erkunden Sie diese gemeinsam mit den Kindern seines Interesses.


Mehr dazu www.djecjivodic.org