Ponuda

Yacht Charter

Marine

NCP
Nautički Centar Prgin Grupa je jedna od najvećih i vodećih tvrtki nautičke industrije Mediterana, osnovana 1995. godine kao prva jaht charter tvrtka u Hrvatskoj. Sjedište tvrtke se nalazi u Šibeniku, u prirodno zaštićenom zaljevu a okružen je sa najatraktivnijim nacionalnim parkovima u regiji (Slapovi Krke i Kornati) i između 2 međunarodna aerodroma Zadar i Split. NCP zapošljava preko 350 djelatnika u 10 tvrtki kćeri.
NCP Remontno Brodogradilište je prepoznato kao respektabilan partner u rekonstrukciji, popravku i održavanju jahti do 75 m duljine dok NCP Charter s najekskluzivnom flotom od 60 plovila u regiji organizira regate, team buildinge i insentiv programe. Marinetek NCP proizvodi visokokvalitetne pontone ali i nudi cjelokupnu uslugu za razvoj marina. U suradnju s Dogus Grupom iz Turske NCP razvija prvu destinaciju za megajahte u Hrvatskoj. S 429 vezova u moru marina nudi visoke standarde i siguran prihvat jahti od 10 do 140 metara duljine. Servis za jahte, dizalice, usluge ronioca, agencija za trgovina nautičke opreme, trgovina za namirnice te bar i restoran samo su neke od usluga na raspolaganju u marini.
NCP je jedinstveno mjesto na Jadranu sa cijelim nizom usluga i proizvoda za vlasnike jahti, kapetane i članove posade, jaht menadžment tvrtke, nautičare i turiste.
Više informacija : www.ncp.hr 

D Marin Mandalina
D Marin Mandalina smještena je u gradu Šibeniku na prelijepoj dalmatinskoj obali Hrvatske. Poznata je kao jedna od najsigurnijih mjesta za prihvat jahti zbog njenog prirodno zaštićenog položaja. Osim prirodne zaštite, na susjednom području marine nalazi se objekt brodogradilišta koji pruža popravak, održavanje i razne vrste tehničke podrške jahtama.
D Marin Mandalina je jedina marina u Hrvatskoj nagrađena s pet zlatnih sidara The Yacht Harbour Association Hrvatske po svojoj kvaliteti pružanja svojih usluga.
Više informacija: www.marina-mandalina.com

MARINA SOLARIS

Marina Solaris smještena je na poluotoku u uvali zaštićenoj
od vjetra. Marina ima 500 vezova, recepciju, mjenjačnicu, suvenirnicu, restoran, market, priključak za struju i vodu, dizalicu, pumpe za pranje brodova, platformu za popravljanje i čišćenje, sanitarni čvor, ugovorne servisne usluge
Više informacija www.solaris.hr

Marina Zaton
http://adriatic-charter.com/hr/o-nama/marina-zaton.html

Charteri


NCP&MARE CHARTER
http://charter.ncp.hr

DREAM YACHT CHARTER
www.dreamyachtcharter.hr

ECOS YACHTING
www.ecos-yachting.com

ANKORA
www.ankoracharter.com

VERITAS YACHTING
www.veritas-yachting.com

MARE YACHTING
www.mareyachting.com

YACHTING 2000 – LUNGA d.o.o.
www.odisej-yachting.com

KAISER YACHTS
www.kaiseryachting.hr

Adriatic Cruising d.o.o.o
www.adriatic-cruising.com